Produkt-banner

Briketit

Tarvittava brikettien määrä riippuu grillattavan ruoan määrästä. Jos olet epävarma, on parempi käyttää yksi briketti liian paljon kuin yksi liian vähän. (Brikettien lukumäärä vaikuttaa lämpöön – mitä enemmän brikettejä, sitä korkeampi grillin lämpötila.)

Suosittelemme yhtä Cobble Stone-brikettiä tai 6-10 brikettiä (Heat Beads).

Kansi

Kantta on hyvä käyttää mahdollisimman paljon, jolloin grilli voi toimia pienenä uunina. Silloin lämpö pysyy paremmin ja liha säilyy mehukkaana. Joskus liha voi kuitenkin ruskistua liikaa, jos kansi on koko ajan tiiviisti kiinni. Laita se siis vähän kallelleen.

Keittäminen

Voit myös keittää grillissä riisiä, pastaa ja perunoita. Käytä n. 2 litran kohokasvuokaa, nosta se hiili-/brikettikoriin ja laita kansi päälle.

Paistokasari

Paistokasari vaatii hyvän lämmön, ja grillin pitää mieluiten olla tuulensuojaisessa paikassa. Käytä n. 10 brikettiä. Wokkipannu sopii erinomaisesti myös kokonaisten aterioiden valmistukseen.

Tärkeää

Grillilevy ja kansi pitää nostaa pois jokaisen käyttökerran jälkeen. Muuten vaarana on, että ylikuumentuminen vahingoittaa grillilevyä ja grillin muita osia.

Cobbin hiiligrillit: Supreme, Premier ja Compact. Helppo sytytys Cobbin omilla briketeillä.